Anet vaří

4. prosince 2011 v 1:08 | Anet |  Sdílím s vámi...

Tak jsem tak pátrala v historii mého FB účtu a co jsem neobjevila než můj skromný návod na přípravu hranolků a napadlo mě se s vámi o něj podělit.



Anet vaří, aneb návod na přípravu zdánlivě obyčejných hranolků!!!
1. Kupte si hranolky a protože chcete ušetřit 10 Kč, kupte si klasické hranolky, o kterých vlastně vůbec nevíte, že jsou klasické
2. Vysypte hranolky na plech a zapněte horko-vzdušnou troubu
3. Koukněte se zezadu na pytlík, abyste zjistili, na kolik stupňů máte troubu nastavit (upozňuji, že v tomto bodě jste trouba vy)
4. Zjistěte, že návod obsahuje jen dvě verze a to a) friťákovou, b) pánvičkovou
5. Zazoufejte, začněte klít
6. Vrhnětě pohled hodný sebevraha na pánvičku na sporáku nesoucí strašné známky minulého smažení řízků
7. Je vám jasné, že bude nutné pánev vyčistit
8. Dbejte instrukcí od matky "NELÍT DO ODPADU"
9. V hlavě tvoříte nouzový plán nesoucí bojový název "flaška od limonády"
10. Vemte si k sobě flašku a nelejte do sebe litr vody, abyste ji vyprázdnili
11. Po přelití vodou, vemte pánvičku, flašku a klíče a vydejte se na zahradu
12. Dojdětě ke kanálu
13. Přelejte olej z pánvičky do flašky a pokuste se přesně polovinu vylít vedle a na sebe
14. Vyhoďte flašku do popelncie a zajistěte tak popelářům překvápko
15. Vraťte se domů
16. Vyčistěte ubrousky pánev od "hnusů" a přemýšlejte, jak hloupé bylo smažit na ní řízky
17. Po umytí, kdy je mokrá pánev, linka a vy, ji utřete do sucha
18. Nalejte do pánve nový olej, pokud ho najdete dřív jak do dvou hodin, než umřete hlady
19. Rozehřejte ho na sporáku a modlete se při tom ke všem svatým, abyste se neotrávili (v případě plynového sporáku), nebo nevyhořeli (to u těch bohatších elektřinových)
20. Při šíleném prskání oleje do metru dvacet na pánvičku "lžící" nandejte hranolky
21. Z povzdálí (doporučuji 5 metrů) a úkrytu pozorujte situaci
22. V ruce mějte k dispozici hasící přístroj
23. Pokud najdete odvahu, běžte hranolky obrátit, pokud ne, smiřte se s polosyrovými
24. Stáhněte pánvičku z plotýnky, páč máte obavy, že strop to nepřežije
25. Opařte se
26. Vypněte sporák!!!
27. Zkuste vyndat hranolky, popřípadě je vyhoďte i s pánvičkou
28. Osušte je od oleje na ubrousku
29. Najděte tatarku
30. Pánvičku nechte svému osudu, lítostivci uspořádají pohřeb u kanálu
31. Vyhledejte lékaře
32. Vymalujte
33. Dobrou chuť.

A bonus, vážení, ano, pokud jste to přežili, máme tu bonus. Na začátku pečení jste v troubě objevili 100letou bábovku.

Aneb, 33 bodů a máte večeři. :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sába Sába | Web | 4. prosince 2011 v 11:31 | Reagovat

Opravdu skvělý návod, ale zkoušet ho raději nebudu to bych se totiž té večeře nemusela dočkat.. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama